Blog

Psykologisk tryghed i ældre- og demensomsorgen

27. februar 2024

Psykologisk tryghed har stor betydning for trivsel, samarbejde og ikke mindst for kvalitet i arbejdet i ældre- og demensomsorgen. Graden af psykologisk tryghed er med til at afgøre om vi tør tale om det, som er svært og om vi er i stand til at lære af fejl og dele nye ideer – uden frygt for at blive bagtalt eller ydmyget.

I webinaret Psykologisk tryghed i ældre- og demensomsorgen, udfolder psykolog Tinna Winther Olesen begrebet psykologisk tryghed. Hun præciserer også, hvad psykologisk tryghed ikke må forveksles med, da begrebet ofte misforstås når vi tror, at vi for enhver pris bare skal hygge os og være enige på arbejdspladsen.

I webinaret giver Tinna Winther indsigt i tegn på en høj grad af psykologisk tryghed på arbejdspladser i ældre- og demensomsorgen, ligesom hun udfolder, hvilke tegn der kan være på en lav grad af psykologisk tryghed. Webinaret afsluttes med Spørgsmål til refleksion som din leder, dine kollegaer og du kan bruge i en dialog om psykologisk tryghed på arbejdspladsen.

Webinaret Psykologisk tryghed i ældre- og demensomsorgen kan med fordel ses i sammenhæng med andre webinarer under temaet Arbejdsmiljø og samarbejde og på lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti©

Er din arbejdsplads +medlem af lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti© finder du webinaret under temaet Arbejdsmiljø og samarbejde. Som privatperson kan du købe adgang til webinaret HER

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP