Om Resopti

Om Resopti

Resopti blev grundlagt i 2011 af Tina Risager og virksomheden har udviklet sig til i dag at arbejde fokuseret med mennesker og organisationer i lærende processer. Oftest drejer det sig om faglig og organisatorisk udvikling, forandrings- og samskabelsessprocesser i ældre- og demensomsorgen.

Resoptis arbejde henvender sig både til borgere, pårørende, medarbejdere, ledelser, foreninger og arbejdspladser gennem Webinarer (online undervisning), undervisning, foredrag og procesforløb. 

Derudover skaber Resopti grund for debat, fællesskab og udvikling af ældre- og demensomsorgen gennem Foredrag, Nyhedsbreve, Blogs og på den lukkede Facebookgruppe ‘Webinar Resopti’, som du er velkommen til at blive medlem af.

Om Tina Risager

Lektor, sygeplejerske, diplom i ledelse, cand. mag. i læring og forandringsprocesser. Konsulentuddannelse i facilitering af samskabelsesprocesser.

Erhvervserfaring
Tina blev sygeplejerske i 1999 og har hovedsageligt sin kliniske erfaring fra gerontopsykiatri, plejehjem og hjemmepleje. Den praktiske erfaring blev udbygget i ledelsesfeltet, da hun var leder af socialt og kirkeligt arbejde to år i Grønland og fem år i Danmark. 
I den periode blev interessen for ledelse og arbejdsmiljø skærpet, da hun i egen organisation erfarede, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke både grupper og enkeltpersoner.

De erfaringer bar hun med ind i lektorfunktionen ved UCN og senere i VIA University College, hvor de primære arbejdsområder blandt andet omhandlede: Arbejdsmiljø, undervisning i organisation og ledelse, sygepleje, pædagogik og konsulentopgaver, procesforløb og ledersparring i ældre- og demensomsorgen ved kommuner og plejecentre.

Tina var engageret i VIAs Internationale team, hvor hun blandt andet arbejdede med uddannelsesplanlægning, undervisning i Kina, udviklng af Online Mobilundervisning til kinesiske sygeplejersker og ledersparring på kinesiske plejecentre.

Sideløbende arbejdede hun med forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens, Center for forskning og var en del at Nationalt Videnscenter for Demens uddannelses- og forskningsnetværk.

Ejer af Resopti
I dag er Tina ejer af virksomheden Resopti, hvor hun udvikler webinarer (se HER), undervisning, foredrag, og skaber dialog mellem interessenter på ældre- og demensområdet.

Tina skriver bøger, blogs og arbejder også som rådgiver og talerør for pårørende. Desuden sidder hun i bestyrelsen ved Kompas Hotel Aalborg og ved Menighedsplejen Christianskirken i Aarhus.

I Resopti samarbejder Tina med særdeles kompetente partnere, afhængig af hvilken opgave, der skal løses, ligesom Resopti også har tilknyttet praktikanter og IT support.

Skriv for CV på resopti@resopti.dk.

Læs vores handelsbetingelser.

Referencer

Tina Risager

Lektor, sygeplejerske, diplom i ledelse, cand. mag. i læring og forandringsprocesser. Konsulentuddannelse i facilitering af samskabelsesprocesser.

Temabillede-2