Risikogrupper blandt ældre
- Målgruppe: Webinarets målgruppe er medarbejdere og ledelser i ældre- og demensomsorgen.
- Varighed: 17:16 min
- Underviser: Forebyggelseskonsulent og formand for SUFO, Landsforeningen for ansatte i SUndhedsfremmende FOrebyggende hjemmebesøg, Janni A. Hansen
I webinaret Risikogrupper blandt ældre hører du forebyggelseskonsulent og formand for SUFO, Landsforeningen for ansatte i SUndhedsfremmende FOrebyggende hjemmebesøg, Janni A. Hansen informere om, hvad loven byder om Aldersbestemte og Behovsbestemte besøg. Du får viden om betydningen af tillid i relationen og forebyggelseskonsulentens mulighed for at etablere kontakt til relevante samarbejdspartnere. I webinaret hører du Janni A. Hansen opliste de målgrupper, som er formuleret i særlig risiko og giver eksempler på, hvordan mennesker i en sårbar livssituation har taget imod hjælp til at få etableret en stabil hverdag med støtte fra eksempelvis dagcentre, personlige relationer og foreninger. Du hører Janni A Hansen argumentere for et tættere samarbejde mellem sektorer og enheder, så forebyggelse af sygdom, indlæggelser og tidlig død kan etableres til stor gavn for borgerens velbefindende. Webinaret afsluttes med spørgsmål til refleksion og en litteraturliste.
Webinaret indeholder punkterne:
- Hvad siger loven? – Aldersbestemte og Behovsbestemte besøg
- Hvem er de særligt sårbare borgere i risikogruppe?
- Forskellige arenaer for opsporing
- Case og eksempler på møder med borgere i risikogruppe
- Spørgsmål til refleksion
- Litteraturliste
Når du har set webinaret Risikogrupper blandt ældre har du hørt forebyggelseskonsulent og formand for SUFO, Landsforeningen for ansatte i SUndhedsfremmende FOrebyggende hjemmebesøg, Janni A. Hansen informere om, hvad loven byder om Aldersbestemte og Behovsbestemte besøg. Du har indsigt i betydningen af tillid i relationen og forebyggelseskonsulentens mulighed for, ved samtykke, at etablere kontakt til relevante samarbejdspartnere. Du har hørt Janni A. Hansen opliste de målgrupper, som er formuleret i særlig risiko og giver eksempler på, hvordan mennesker i en sårbar livssituation har taget imod hjælp til at få etableret en stabil hverdag med støtte fra eksempelvis dagcentre, personlige relationer og foreninger. Efter webinaret ved du, at Janni A Hansen argumenterer for et tættere samarbejde mellem sektorer og enheder, så forebyggelse af sygdom, indlæggelser og tidlig død kan etableres til stor gavn for borgerens velbefindende. Som afslutning på webinaret, kan du anvende Spørgsmål til refleksion til individuel eller grupperefleksion og du kan bruge litteraturlisten som inspiration til at søge yderligere viden.
-
Hjulet