Psykologisk tryghed i ældre- og demensomsorgen
• Målgruppe: Webinarets målgruppe er medarbejdere og ledelser i ældre- og demensomsorgen.
• Varighed: 10.19 min
• Underviser: Psykolog Tinna Winther Olesen. Specialiseret i omsorgstræthed, empatiudmattelse og egenomsorg for fagpersoner i omsorgsarbejde. Se mere på www.tinnawinther.dk
I webinaret Psykologisk tryghed i ældre- og demensomsorgen hører du psykolog Tinna Winther Olesen kort indføre til definitionen af psykologisk tryghed og hvilken betydning det har for trivsel, samarbejde og kvalitet i arbejdet. Du hører Tinna Winther præcisere hvad psykologisk tryghed ikke må forveksles med, da begrebet ofte misforstås. I webinaret for du indsigt i tegn på en høj grad af psykologisk tryghed på arbejdspladser i ældre- og demensomsorgen, ligesom Tinna udfolder, hvilke tegn der kan være på en lav grad af psykologisk tryghed. Webinaret afsluttes med Spørgsmål til refleksion og du kan bruge litteraturlisten som inspiration til at søge yderligere viden.
Webinaret indeholder punkterne:
- Definition af psykologisk tryghed
- Det er psykologisk tryghed ikke
- Tegn på høj frad af psykologisk tryghed
- Tegn på lav grad af psykologisk tryghed
- Spørgsmål til refleksion
- Litteraturliste
Når du har set webinaret Psykologisk tryghed i ældre- og demensomsorgen har du hørt psykolog Tinna Winther Olesen indføre til definitionen af psykologisk tryghed og hvilken betydning det har for trivsel, samarbejde og kvalitet i arbejdet. Du har også fået viden om hvad psykologisk tryghed ikke må forveksles med, da begrebet ofte misforstås. Efter webinaret har du fået indsigt i tegn på en høj grad af psykologisk tryghed på arbejdspladser i ældre- og demensomsorgen, ligesom du har hørt Tinna udfolde, hvilke tegn der kan være på en lav grad af psykologisk tryghed. Webinaret afsluttes med Spørgsmål til refleksion og du kan bruge litteraturlisten som inspiration til at søge yderligere viden.