Personcentreret omsorg 3 – Demensligningen

99.00 DKK

I webinaret Personcentreret omsorg 3 – Demensligningen gennemgås den del af psykolog og professor Tom Kitwoods teori, som omhandler de fem elementer, der samlet set giver et billede af personens demensudtryk.

Kitwoods teori handler om at skabe god mulighed for personcentreret omsorg og trivsel for personer med demens. En del af den viden han har skabt, bygger på observation af relationen mellem medarbejdere og personer med demens på døgninstitutioner. Kitwood skriver om, at vi bør have et indgående kendskab til personen, så vi kan planlægge omsorgen målrettet til de særlige forhold, som gør sig gældende ved den enkelte person. Webinarets warighed er 30 minutter.

Målgruppe: Webinarets målgruppe er pårørende, medarbejdere og ledelse i ældre- og demensomsorgen

Kategori:

Beskrivelse

I webinaret Personcentreret omsorg 3 – Demensligningen gennemgås den del af psykolog og professor Tom Kitwoods teori, som omhandler de fem elementer, der samlet set giver et billede af personens demensudtryk.

Kitwoods teori handler om at skabe god mulighed for personcentreret omsorg og trivsel for personer med demens. En del af den viden han har skabt, bygger på observation af relationen mellem medarbejdere og personer med demens på døgninstitutioner. Kitwood skriver om, at vi bør have et indgående kendskab til personen, så vi kan planlægge omsorgen målrettet til de særlige forhold, som gør sig gældende ved den enkelte person.

I webinaret gennemgås fem elementer, som giver en dybere forståelse af det samlede demensudtryk. Webinaret stiller spørgsmål til refleksion, som er rettet mod både pårørende og medarbejdere og indeholder til sidst en litteraturliste.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Kort opsamling fra sidste Webinar (Personcentreret omsorg 1 og 2)
  • Demensligningen
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteratur

Efter webinaret har du større viden om Kitwoods teori om de forhold du bør kende til, for at forstå personen med demens bedre. Du har en dybere forståelse af, hvorfor personen med demens indimellem kan have en adfærd, der er svær for omgivelserne at tackle.

Webinaret giver spørgsmål til refleksion – både til pårørende og til medarbejdere og skaber grundlag for refleksion og dialog mellem de mennesker, som omgiver personer med demens i hverdagen.

https://resopti.dk/webinarer/ ligger webinarene ’Personcentreret omsorg 1 – ondartet socialpsykologi’ og ’Personcentreret omsorg 2 – positivt personarbejde’, som gennemgår tilgange til personer med demens. Hvilken tilgang der vælges, har afgørende betydning for personen med demens’ mulighed for at trives godt i hverdagen.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Personcentreret omsorg 3 – Demensligningen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *