Interview med en pårørende – Sofie

99.00 DKK

I webinaret Interview med en pårørende – Sofie får du et unikt indblik i en åben og ærlig fortælling om livet som ung pårørende til en person med demens.

Sofie lukker os ind i sine tanker om rollen som storesøster, omgivelsernes reaktion på den familiens situation, samarbejdet med det store kommunale system, hvor der er mange skrevne og uskrevne regler. Webinaret indeholder også Sofies anbefalinger til andre pårørende. Webinaret har en varighed på 54 minutter.

Kategori:

Beskrivelse

I webinaret Interview med en pårørende – Sofie får du et unikt indblik i en åben og ærlig fortælling om livet som ung pårørende til en person med demens.

Sofie lukker os ind i sine tanker om rollen som storesøster, omgivelsernes reaktion på den familiens situation, samarbejdet med det store kommunale system, hvor der er mange skrevne og uskrevne regler. Webinaret indeholder også Sofies anbefalinger til andre pårørende.

Webinaret indeholder punkterne:

Sofies perspektiv på:

  • At være storesøster
  • At navigere i systemet
  • At kende systemets regler
  • At guide dem, der er pårørende til pårørende
  • Anbefalinger til andre
 • Spørgsmål til refleksion – pårørende
 • Spørgsmål til refleksion – medarbejdere
 • Litteraturliste

 

Efter webinaret har du større viden om, hvordan pårørendeperspektivet kan se ud i en familie med demens tæt inde på livet. Du har viden om, hvordan det kan opleves at udfylde rollen som storesøster og tage ansvaret for, at også familiens omgivelser får hjælp til at tackle situationen. Du ved mere om, hvordan pårørende kan opleve sig afmægtige i forhold til at kende skrevne og uskrevne regler i det store kommunale system. Webinaret afsluttes med refleksionsspørgsmål, som er rettet mod både pårørende til personer med demens og til medarbejdere i ældre- og demensomsorgen.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Målgruppe: Pårørende og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Interview med en pårørende – Sofie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *