VIPS rammesætning

VIPS rammesætning

0 student

Webinaret VIPS rammesætning indfører dig i en metode, som et udviklet af den engelske psykolog og professor Tom Kitwood og psykolog og professor Dawn Brooker.

Webinaret gennemgår modellens fire elementer: V = Værdigrundlag, I = Individuel tilgang, P = Perspektivskifte og S = Støttende social miljø og beskriver, hvordan metoden kan bruges til implementering og fastholdelse af Personcentreret Omsorg i en organisation. Webinaret beskriver også VIPS modellen som en evalueringsmetode, der kan anvendes i faglige refleksioner mellem ledelse og medarbejdere på en arbejdsplads i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret Webinaret lægger op til refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret indeholder punkterne:

 • Intro til VIPS – rammesætning
  • V = Værdigrundlag
  • I = Individuel tilgang
  • P = Perspektivskifte
  • S = Støttende social miljø
 • Spørgsmål til refleksion
 • Litteraturliste

Når du har set webinaret VIPS rammesætning, har du kendskab til VIPS modellen som metode til at implementere og fastholde Personcentreret omsorg i en organisation. Efter webinaret kender du til VIPS modellens fire elementer: V = Værdigrundlag, I = Individuel tilgang, P = Perspektivskifte og S = Støttende social miljø. Du vil kunne bruge metoden som evalueringsredskab til at undersøge graden af personcentreret omsorg i din organisation. Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Underviser

User Avatar Tina Risager

No student enrolled.
99 kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *